шаблоны joomla

Login

Register

*
*
*
*
*

* Field is required

Black & White : Home / Intrebari Frecvente
A+ R A-

Intrebari Frecvente

1) Pot primi o mostra?
Mostrele sunt disponibile in showroom-ul nostru si le puteti ridica in schimbul unei garantii rambursabile. Vă rugăm să reţineţi că nuanţa exactă a plăcii nu poate fi garantată.


2) Nu ştiu de cât de multe plăci am nevoie pentru proiectul meu. Putem stabili necesarul de materiale impreuna?
În cazul în care veti aduce un plan al zonei care urmează să fie placata , personalul nostru va poate furniza o estimare a cantitatilor de materiale necesare proiectului dumneavoastra.Totusi, trebuie sa aveti in vedere ca in procesul de placare exista pierderi (ex: placi din care se taie si nu mai pot fi utilizate, placi sparte in momentul taierii etc.). Cantitatea de pierderi depinde in mod direct de aplicator si acesta este cel mai in masura sa estimeze necesarul de materiale. Din acest motiv recomandam sa solicitati parerea aplicatorului in determinarea cantitatilor de produse. Echipa noastra va depune toate eforturile pentru a va furniza o estimare cat mai exacta insa nu ne asumam raspunderea pentru eventualele diferente. Este indicat sa se stabileasca necesarul exact de produse cu implicarea aplicatorului.
Va recomandam sa suplimentati cantitatea masurata cu 10% pentru a acoperi eventualele pierderi survenite in urma montajului. De la un lot de productie la altul exista variatii de nuanta si dimensiune intre placi si este recomandat sa pastrati cateva placi rezerva din lotul initial pentru cazuri de reparatii ulterioare.


3) Livraţi?
Livrarea produselor achizitionate din punctele noastre de vanzare este gratuita in functie de valoare, cantitate si distanta. .


4) Cât de repede se pot livra produsele?
Cele mai multe produse sunt disponibile in stocul nostru si se pot livra imediate.Pentru comenzi speciale termenul de livrare este intre 7 si 21 zile in functie de furnizor. Personalul nostru va poate informa cu privire la termenul de livrare pentru fiecare produs.


5) Poti folosi gresie de pe perete?
Placile de gresie se pot utiliza atat la placaje orizontale (podele) cat si verticale (pereti). Cu toate acestea faianta se utilizeaza exclusiv la placarea peretilor. Consultaţi-vă cu personalul nostru, care va recomanda adezivi şi chituri corecte selectate.


6) Pot  placa cu gresie podele din lemn?
Toate placile pentru pardoseala pot fi folosite pentru placare pe podele din lemn daca se utilizeaza adezivi flexibili.


7) Ce întreţinere este necesara pentru gresie?
Pentru utilizarea normala nu este necesară întreţinere specifica. Doar asiguraţi-vă că procedurile de bună igienă sunt respectate. Pentru placi naturale, materiale izolatoare şi de protecţie pot fi necesare. În funcţie de nivelul de uzură, poate fi necesara aplicarea perioadica.Consultaţi personalul nostru pentru detalii despre cum se menţine produsul pe care il alegeti.


8) Am avut mucegai negru pe rosturi. Sunt îngrijorat că se va întâmpla din nou. Există vreo modalitate de a preveni aceasta?
Nu sunt disponibile chituri antibacteriene, care sa împiedice aparitia mucegaiului insa va putem oferi produse speciale care sa elimine si sa previna reaparitia mucegaiului. Evident, un regim de igienă bună ar trebui menţinut în legătură cu aceste produse.